Products Bintang

Dezhou Fld Filter Co. Ltd iki diadegaké ing taun 2006 lan ing zona pembangunan ekonomi lan Teknologi, provinsi Dezhou, Shandong. Fld iku sawijining perusahaan  specialized ing produksi saringan logam. Nilai taunan saka produksi liwat 20 yuta RMB. Produk utama sing lipit Koleksi Filter, Metal Filter Basket, Cylinders Metal,  Filter cd, Candle Koleksi Filter lan produk liyane. Peralatan produksi utama diimpor saka Amerika Serikat, adhedhasar welding banget lan teknologi ngecor, produk nyaring  efficiency, kosok urip ser, teknologi welding, etc. Produk ngrambah tingkat internasional majeng lan ngetik cepet menyang pasar dhuwur-mburi tengah internasional lan. iki produk sing digunakake Applied ing Petrochemical, Plastic & Serat, Food lan Farmasi, Penerbangan & Astronautics, Energy New, Environmental Protection lan industri otomatis.

Baru

Tampilan Online Chat!