Produkte Featured

Dezhou FLD Filter Co Ltd, u themelua në vitin 2006 dhe gjendet në zonën e zhvillimit ekonomik dhe Teknologjisë, provincës Dezhou, Shandong. FLD është një prodhues i  specializuar në prodhimin e filtrave metalike. Vlera e saj vjetor të prodhimit është mbi 20 milionë RMB. Produktet e saj kryesore janë pleated Lloji Filter, Filter Metal Basket, cilindra metalike,  Filter Disqet, qiri Lloji Filter dhe produkteve të tjera. Pajisjet kryesore të prodhimit është importuar nga SHBA, në bazë të saldimit të shkëlqyer dhe teknologji derdhur, produktet filtrues  efikasitetin, zëvendës jetës ser, teknologji saldim, etj produkte arritur nivelin më të avancuara ndërkombëtare dhe ka hyrë shpejt në mes ndërkombëtar dhe tregun fund të lartë. këto Produktet janë aplikuar gjerësisht në petrokimike, plastike dhe Fiber, Ushqimit dhe Farmacisë, ajror dhe Astronautika, të reja të energjisë, mbrojtjen e mjedisit dhe industritë Auto.

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!