Produk Artikel

Dezhou FLD filter Co. Ltd didirikan dina 2006 sarta lokasina di zone ngembangkeun Perekonomian sarta Téhnologi, Propinsi Dezhou, Shandong. FLD mangrupakeun produsén  husus di produksi saringan logam. Nilai taunan na produksi nyaeta leuwih 20 juta RMB. Produk utamina anu Pleated Tipe Filter, Metal Filter Basket, tabung Metal,  Filter Cakram, Lilin Tipe Filter jeung produk lianna. Parabot produksi utama keur diimpor ti AS, dumasar las alus teuing jeung téhnologi molding, produk nyaring  efisiensi, wakil hirup ser, téhnologi patri, jsb produk ngahontal tingkat internasional canggih tur diasupkeun gancang kana pasar tinggi-tungtung tengah internasional na. ieu produk anu lega dilarapkeun di pétrokimia, Plastik & Serat, Pangan sarta Farmasi, Aeronautics & Astronautics, Energy Anyar, Protection Lingkungan sarta industri Otomatis.

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat!